Web Analytics Made Easy - Statcounter

سی و چهارمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور در بخش آوایی امروز ۱۲ آذرماه در پردیس دانشگاه آزاد اسلامی شیراز به صورت رسمی فعالیت خود را آغاز کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سی و چهارمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور در بخش آوایی امروز ۱۲ آذرماه همزمان با آیین افتتاحیه در مجتمع فرهنگی پیامبر اعظم (ص) پردیس دانشگاه آزاد اسلامی شیراز به صورت رسمی فعالیت خود را آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جشنواره که در شش بخش و ۳۴ رشته و به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی شیراز برگزار خواهد شد، شاهد رقابت حدود ۴۰۰ نفر از برگزیدگان جشنواره‌های داخلی دستگاه‌های دانشگاهی در رشته‌های قرائت تحقیق، ترتیل، حفظ کل قرآن کریم، حفظ ۲۰ جزء، حفظ ۱۰ جزء، حفظ پنج جزء، دعا و مناجات‌خوانی، اذان و تواشیح و همخوانی قرآن خواهیم بود؛ رقابتی که در سالن‌های مجزا در بخش دختران و پسران و با حضور مسئولان و مدیران ارشد دانشگاهی و در کنار آن‌ها اقشار مختلف مردم شیراز به ویژه نوجوانان و جوانان و نخبه‌های قرآنی همراه خواهد بود. تیم‌های داوری رقابت‌های بخش آوایی، متشکل از داوران بین‌المللی و ملی و حتی داوران بومی از استان فارس هستند که قضاوت این دوره از جشنواره را عهده‌دار هستند.
از نوآوری‌های این دوره از جشنواره، می‌توان به تجلیل از برگزیدگان بخش‌های کتبی، هنری، ادبی و پژوهشی جشنواره سی و چهارم اشاره کرد. برنامه‌ای که به اذعان عبدالمجید طالب تاش عضو هیئت علمی و معاون پژوهشکده قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی به دلیل جلوگیری از تجمع شرکت‌کنندگان طی ماه گذشته برگزار شد. بخش معارفی به صورت کتبی با حضور ۲۴۰ نفر از برگزیدگان دستگاه‌های دانشگاهی مختلف در ۹ رشته به میزبانی استان‌های تهران (دانشکده الهیات واحد تهران مرکز)، تبریز، ساری، کرمان، همدان، مشهد و شیراز برگزار شد. این ۹ رشته عبارتند از: آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن کریم، آشنایی با مفاهیم نهج‌البلاغه، آشنایی با مفاهیم صحیفه سجادیه، آشنایی با احادیث اهل بیت (ع)، آشنایی با سیره معصومین (ع)، حفظ موضوعی قرآن کریم، احکام، پرسمان معارفی و سبک زندگی اسلامی. همچنین آثار مختلف برگزیدگان بخش هنری، ادبی و پژوهشی از ۲۵ آبان‌ماه از سوی دستگاه‌های دانشگاهی به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که نتایج آن مشخص شده است.
بنابر گفته علی عزتی، رئیس اداره کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی، «بخش پژوهشی جشنواره شامل دو رشته مقاله‌نویسی و تلخیص کتاب است. بخش فن‌آوری شامل سه رشته تولید نرم‌افزار، تولید اپلیکیشن و کانال‌های مجازی قرآنی و بخش هنری شامل هفت رشته خوشنویسی، نقاشی، عکس، تذهیب، فیلم کوتاه، معرّق، منبّت و طراحی پوستر است. همچنین بخش ادبی جشنواره سی و چهارم نیز شامل رشته‌های شعر، داستان‌نویسی، نمایش‌نامه‌نویسی و فیلم‌نامه‌نویسی است».
 مریم زیبایی نژاد، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی فارس گفت: این دوره از جشنواره با شعار گام دوم انقلاب در پرتو انقلاب» برگزار می‌شود.  قرآن سیره و سبک زندگی را به ما یاد می‌دهد و می‌آموزد که چگونه زندگی‌های خود را منطبق با دستورات الهی تنظیم کنیم تا به سعادت دنیوی و اخروی دست یابیم.
برای برگزاری هرچه بهتر و درخشان‌تر این رقابت قرآنی، علاوه بر بهره‌مندی از ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی، از پتانسیل دستگاه‌ها و نهاد‌های استانی و داخلی و آستان حرم شاهچراغ (ع) و همچنین اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان فارس برای بازدید از مجموعه‌های حافظیه و سعدیه استفاده شده است.
یادآور می‌شود، آیین اختتامیه سی‌وچهارمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان دانشگاهیان کشور، پنج‌شنبه، ۱۴ آذرماه در حرم حضرت احمد ابن موسی (ع) با حضور مدیران ارشد همه دستگاه‌های دانشگاهی برگزار خواهد شد. همچنین آقایان برگزیده رشته قرائت تحقیق و حفظ کل به هفتمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان که از سوی سازمان قرآنی دانشگاهیان وابسته به جهاددانشگاهی هر دوسال یکبار برگزار می‌شود، راه پیدا می‌کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه آزاد شیراز جشنواره قرانی کانون قرآن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۵۱۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت‌های قرآنی دانشجویی به ۱۰ برابر هم برسد کافی نیست

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آیین تقدیر از مقام‌آوران قرآنی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارسنجان برگزار شد.

مدیر فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارسنجان در این مراسم متذکر شد: به دلیل کسب این موفقیت‌ها به حضورتان در دانشگاه افتخار می‌کنیم و باور دارم که این تلاش‌ها بسیار ارزشمند است.

حجت‌الاسلام مهدی محمدی با بیان حمایت همه‌جانبه از انجام فعالیت‌های قرآنی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارسنجان افزود: فعالیت‌ها در این باره رو به گسترش است، اما به هیچ وجه کافی نیست و اگر این فعالیت‌ها ۱۰ برابر وضع موجود باشد، باز هم کافی نیست.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارسنجان هم با اشاره به فرموده امام خمینی(ره) که «اگر قرآن نبود باب معرفت الله بر بشر بسته می‌شد»، گفت: اگر قرآن نبود انسان نمی‌توانست درباره خدا، شناختی پیدا کند.

محمد رستم‌پور عنوان کرد: صوت زیبای قرائت قرآن حتی در سطح روخوانی بسیار ارزشمند است و به تعمیق انس با قرآن می‌انجامد.

در پایان این مراسم با اهدای لوح سپاس و هدیه از برگزیدگان قرآنی در بیست و هشتمین مسابقات سراسری قرآن و عترت تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فعالیت‌های قرآنی دانشجویی به ۱۰ برابر هم برسد کافی نیست
  • جشنواره سراسری تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی فراخوان داد
  • بازدید دکتر طهرانچی از ششمین جشنواره فرهیختگان جوان
  • جشنواره فرهیختگان جوان با رقابت بیش از ۲ هزار دانش‌آموز آغاز شد
  • جشنواره فرهیختگان جوان آغاز شد
  • رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بروجرد آغاز به کار کرد + عکس و فیلم
  • نمایشگاه «صدرا» در دانشگاه آزاد اسلامی بروجرد آغاز به کار کرد + فیلم
  • برگزاری سومین دوره جشنواره گروه های کر ایران به میزبانی شیراز
  • تنها مکتبی که قادر به اداره جهان بوده قرآن و عترت است
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان